Clubul Sportiv Bailando Ploieşti este membru al următoarelor Federaţii Sportive

federatia romana dans sportiv
 
 

Federaţia Română de Dans Sportiv

Vizitează SiteVezi Detailii
federatia romana kaisendo
 
 

Federaţia Română de Kaisendo

Vizitează SiteVezi Detailii
 

Donează Clubului

Direcţionaţi 2% din impozit către Clubul Sportiv Bailando

Puteţi direcţiona 2% din impozit către Clubul Sportiv Bailando din Ploieşti astfel:

d230 bailando

1Dacă sunteţi salariat(ă), descărcaţi formularul 230 (cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual). Completaţi-o, tipăriţi-o şi semnaţi-o. Nu este necesar să indicaţi suma pe care o direcţionaţi către Bailando. Această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dumneavoastră. Pe această cerere/formular 230 sunt trecute deja datele care indică clubul de dans sportiv Bailando ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dumneavoastră.

  • Descărcați Declarația 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul personal. Clic pe imaginea formularului.
  • Printați fișierul pe un format A4
  • Completați câmpurile Nume, Inițiala tatălui, Prenume, Codul numeric personal, toate celelalte de la adresă, email, telefon
  • Semnați
  • Trimiteţi formularul 230 completat şi semnat de dumneavoastră la Administraţia Financiară de care aparţineţi, până la data de 15 mai a fiecărui an.

d200 bailando

2Dacă aveţi (şi) venituri din alte surse (profesii libere - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect; cedarea folosinţei bunurilor - chirii, drepturi de autor, etc.), aveţi obligaţia legală să depuneţi la Administraţia Financiară o declaraţie privind veniturile dumneavoastră. Pe aceeaşi declaraţie puteţi indica şi direcţionarea a 2% din impozitul dumneavoastră către clubul de dans sportiv Bailando.

  • Descărcaţi "Declaraţia specială privind veniturile realizate" (declaraţia 200)
  • Printați fișierul pe un format A4
  • Completați câmpurile Nume, Inițiala tatălui, Prenume, Codul numeric personal, toate celelalte de la adresă
  • Semnați
  • Trimiteţi formularul 200 completat şi semnat de dumneavoastră la Administraţia Financiară de care aparţineţi, până la data de 15 mai a fiecărui an.
Dacă sunteți din Ploiești, trimiteți-ne formularul prin poștă sau aduceți-l la adresa: Ploiești, Str. Splaiului nr. 26, bl. 34R2, ap.2 și îl depunem noi pentru dumneavoastră.

balerinele multumesc
Mulțumim frumos pentru donație!

Mulţumim tuturor celor care au direcţionat anterior către noi, 2% din impozitul lor pe venit. Aceste sume au sprijinit desfăşurarea tuturor activităţilor în condiții din ce în ce mai bune.

Layouts
Colors
scannere coduri de bare