Clubul Sportiv Bailando Ploieşti este membru al următoarelor Federaţii Sportive

federatia romana dans sportiv
 
 

Federaţia Română de Dans Sportiv

Vizitează SiteVezi Detailii
federatia romana kaisendo
 
 

Federaţia Română de Kaisendo

Vizitează SiteVezi Detailii
 

Termeni şi Condiţii

În scopul utilizării acestui site este necesar să citiţi şi să acceptaţi integral termenii şi condiţiile de utilizare. Prin intrarea în acest site confirmaţi că aţi luat cunoştinţă de conţinutul condiţiilor de utilizare menţionate în prezenţa pagină şi că vă obligaţi să le respectaţi întocmai. Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a aduce modificări, adăugiri sau completări ulterioare condiţiilor de utilizare, în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. În situaţia în care nu acceptaţi oricare dintre modificările, adăugirile sau completările ulterioare, aveţi posibilitatea de a înceta în orice moment accesarea site-ului.

1 - Informații personale

 • Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor va începe imediat dupa îndeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
 • Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inscriere, va obligati sa ne furnizati corect numele si alte informatii utile.

2 - Securitatea datelor personale

 • Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Asociaţia Club Sportiv Bailando pentru confirmarea înscrierilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
 • Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Asociaţia Club Sportiv Bailando se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Asociaţia Club Sportiv Bailando.
 • Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
 • Asociaţia Club Sportiv Bailando se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
 • Asociaţia Club Sportiv Bailando certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
  • a) dreptul de a cere Asociaţiei Club Sportiv Bailando sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • b) dreptul de a cere Asociaţiei Club Sportiv Bailando sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • c) dreptul de a cere Asociaţiei Club Sportiv Bailando sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; În vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane.

3 - Asociaţia Club Sportiv Bailando garanteaza securitatea sistemelor informatice.

 • ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI http://www.e-dans.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL http://www.e-dans.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI http://www.e-dans.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4 - Copyright.

 • Intregul continut al site-ului http://www.e-dans.ro - imagini, texte, grafice, simboluri si alte date - este proprietatea Asociaţia Club Sportiv Bailando si a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Asociaţia Club Sportiv Bailando a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5 - Accesul la site

 • Asociaţia Club Sportiv Bailando garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Asociaţia Club Sportiv Bailando fara acordul scris prealabil al acesteia.

6 - Descrierea serviciilor

 • Informaţiile publicate pe site nu au un caracter oficial, nu sunt furnizate de vreo autoritate publică şi au un caracter pur informativ. Asociaţia Club Sportiv Bailando îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura website-ului.

7 - Preţ

 • Preturile prezentate includ TVA;

7 - Plata

 • Plata se poate realiza numai la sediul nostru, cand va prezentati pentru inscrierea la cursurile noastre.

8 - Litigii

 • Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.
Layouts
Colors
scannere coduri de bare